deal

Accommodatie

Villa Brillante is een first class oceanfront villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Als je binnenkomt heb je gelijk een adembenemende doorkijk naar het terras en de zee. Via de t-vormige eet- en woonkamer kom je op het enorme terras met de pool. Het terras is gedeeltelijk overdekt waardoor er voldoende schaduw is. Er zijn verschillende eettafels en loungehoeken om lekker te ontspannen. De met palmbladeren bedekte palapa nodigt uit om na het zonnen of een duikje in de pool de schaduw op te zoeken.  

 

De keuken is volledig ingericht om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Er is een grote eettafel in de eetkamer, maar de meest romantische plek voor een diner is toch het prieel aan zee waar je de zonsondergang kunt zien.
Elke slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer voor volledige privacy. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en voldoende kastruimte. Het is mogelijk om een babybedje te huren.

 

Op de riante vide is een slaapmogelijkheid voor een 7de persoon. Ook hier is een eigen badkamer en toilet aanwezig. Er is een ventilator aanwezig.
In de woonkamer staat een grote bank met TV, DVD-speler en bluetooth muziekinstallatie. Er gratis WiFi voor gasten.

Villa Brillante is meer dan een vakantievilla. Het is ons tweede thuis, en onderscheidt zich van andere villas in zijn luxe afwerking en de hoge kwaliteit van de inrichting. We vragen jullie om er net zo zorgvuldig mee om te gaan alsof het van jezelf is.

review

This was the perfect get-a-way spot for our two-family (6 person) vacation to Curacao. The Villa is perfectly appointed with all the comforts of modern technology at home though we limited TV for the children, it was an option, and we were thankful to watch Monday night football! The view from the pool/deck was amazing. The pictures don't even come close to capturing this beauty. We spent every... more reviews